Минатата сезона, се споивме со Цаци за да ја фотографираме нејзината прва колекција на чевли за MARWELL. Неколку месеци подоцна и еве сме на фотографирање на втората сезона, која повторно содржи супер дизајнирани обувки изработени со таа посебна комбинација на многу љубов, многу истенчено чувство за естетика, и многу внимателно одбрани материјали.

Проверете ги сите чевли и сите фотографии од прекрасната Ксениа Платонова, нашминкана и стилизирана од страна на Цаци во парчиња облека од Зап Милано, на Facebook страниците на Цаци и на MARWELL.

А за магичната атмосфера зад сцената на фотографирањето и за несекојдневното ноемвриско светло, продолжете да скролате надолу…

Jovana Zuka for Caci Pakovska & Marwell

Jovana Zuka for Caci Pakovska & Marwell

Jovana Zuka for Caci Pakovska & Marwell

Jovana Zuka for Caci Pakovska & Marwell

Jovana Zuka for Caci Pakovska & Marwell

Jovana Zuka for Caci Pakovska & Marwell

Jovana Zuka for Caci Pakovska & Marwell

ФОТОГРАФИЈА // ЈОВАНА ЗУКА
СТАЈЛИНГ И ШМИНКА // ЦАЦИ ПАКОВСКА