JZ X FASHION GROUP PART I

Jovana Zuka - Fashion Group Macedonia - Mango

Jovana Zuka - Fashion Group Macedonia - Mango

Jovana Zuka - Fashion Group Macedonia - Mango

Jovana Zuka - Fashion Group Macedonia - Mango
 

Последниве два дена го преземав Instagram профилот на Fashion Group Macedonia за да споделам неколку мои фаворити од моменталната колекција во продавниците на Mango која, btw, е феноменална!

Ова е првиот резултат – совршено statement палто избалансирано со удобни mom фармерки, добар сет обетки и доволно голема, но и доволно мала црна ташничка.

Сите парчиња можете да ги најдете тука:
ПАЛТО | ФАРМЕРКИ | ТАШНА | ОБЕТКИ

 

ФОТОГРАФИИ // АНДРЕЈ МИЦАЈКОВ