JZ X FASHION GROUP PART II

Jovana Zuka - Fashion Group Macedonia - Mango

Jovana Zuka - Fashion Group Macedonia - Mango

Jovana Zuka - Fashion Group Macedonia - Mango

Jovana Zuka - Fashion Group Macedonia - Mango

Jovana Zuka - Fashion Group Macedonia - Mango
 

That ’70s Show во вториот дел од моето преземање на Instagram профилот на Fashion Group Macedonia.

Наградата за најшик тексас комбинезон на планетава, кој изгледа како нешто што Jane Birkin дефинитивно би го носела, оди директ кај Mango!

За бохо ефект, додадете марама наместо ремен и заокружете сè со добра плетена ташна каква што сигурно забележувате насекаде во моментов.

Сите парчиња можете да ги најдете тука:
КОМБИНЕЗОН | ТАШНА | ОБЕТКИ

 

ФОТОГРАФИИ // АНДРЕЈ МИЦАЈКОВ