JZ x Fashion Group

 
JZ x Fashion Group Insta Takeover with Mango
 
JZ x Fashion Group Insta Takeover with Mango
 

Нова сезона и нов Instagram takeover на профилот на Fashion Group Macedonia! Два дена и три изгледи со селекција на парчиња од MANGO кои ми оставија особен впечаток за претсојната есен. Микс на дезени, спојување на две парчиња облека во едно, карирано врз карирано и еден едноставен начин како да се носат летните фустани во есен, се фокусот на овој takeover.

LOOK 1

MANGO панталони и кошули

 
 
JZ x Fashion Group Insta Takeover with Mango
 
JZ x Fashion Group Insta Takeover with Mango
 
JZ x Fashion Group Insta Takeover with Mango
 
JZ x Fashion Group Insta Takeover with Mango
 
JZ x Fashion Group Insta Takeover with Mango

LOOK 2

MANGO капут, сако, панталони и чизми

 
 
JZ x Fashion Group Insta Takeover with Mango
 
JZ x Fashion Group Insta Takeover with Mango
 
JZ x Fashion Group Insta Takeover with Mango
 
JZ x Fashion Group Insta Takeover with Mango
 
JZ x Fashion Group Insta Takeover with Mango

LOOK 3

MANGO фустан, џемпер, чизми и чанта

 

ФОТОГРАФИИ // АНДРЕЈ МИЦАЈКОВ