KAROLINA x MAGNETIK X LIU JO

Karolina Gocheva wearing Liu Jo | Shot by Jovana Zuka

Karolina Gocheva wearing Liu Jo | Shot by Jovana Zuka

Karolina Gocheva wearing Liu Jo | Shot by Jovana Zuka

Karolina Gocheva wearing Liu Jo | Shot by Jovana Zuka

 Karolina Gocheva wearing Liu Jo | Shot by Jovana Zuka

 

Безвременски парчиња облека од LIU JO и безвременската Каролина Гочева.
Нашата нова кампања за Магнетик ја слави самоувереноста што облеката со совршен фит ѝ ја носи на жената!

ФОТОГРАФИЈА // ЈОВАНА ЗУКА
ШМИНКА // ИГОР МАРКОВ
ФРИЗУРА // ЏЕСИ КОСТИЌ