KAROLINA x MAGNETIK x MARELLA

Каролина Гочева. Совршен Marella trench капут. И свилена Marella марама дизајнирана од Alessio Nesi, чиј интензивен мотив на тигар служи како разгледница за Индија.

Karolina Gocheva for Magnetik wearing Marella

Karolina Gocheva for Magnetik wearing Marella

Karolina Gocheva for Magnetik wearing Marella

Karolina Gocheva for Magnetik wearing Marella

Karolina Gocheva for Magnetik wearing Marella

Вонвременска комбинација освежена со смели детали, која никогаш, ама баш никогаш, не застарува.

Инспирирани? Приказната продолжува…

ПРОДУКЦИЈА // Магнетик
ФОТОГРАФИЈА // Јована Зука
ШМИНКА // Марија Ленчевска
ФРИЗУРА // Џеси Костиќ