KAROLINA x MAGNETIK x MARELLA

Лесно е кога пред објективот ти е најпосебната Каролина Гочева, облечена во совршен костум на Marella, и кога првиот проект годинава ти е прекрасна модна кампања за Магнетик групацијата, направена од тим составен само од жени!

И ова е само почетокот… следува уште многу модна инспирација.

Karolina Gocheva for Magnetik wearing Marella

Karolina Gocheva for Magnetik wearing Marella

Karolina Gocheva for Magnetik wearing Marella

Karolina Gocheva for Magnetik wearing Marella

Karolina Gocheva for Magnetik wearing Marella

Karolina Gocheva for Magnetik wearing Marella

Karolina Gocheva for Magnetik wearing Marella

ПРОДУКЦИЈА // Магнетик
ФОТОГРАФИЈА // Јована Зука
ШМИНКА // Марија Ленчевска
ФРИЗУРА // Џеси Костиќ