MICHAEL KORS WITH MY:TIME II

Пет минути пауза за убави работи.

After Two Five x Michael Kors x My:Time

After Two Five x Michael Kors x My:Time

After Two Five x Michael Kors x My:Time

After Two Five x Michael Kors x My:Time

After Two Five x Michael Kors x My:Time

Пет минути измерени на MICHAEL KORS SLIM RUNWAY часовници, дополнети со совршени MICHAEL KORS алки од челик.

И со софистицирани тробојни обетки.

 

After Two Five x Michael Kors x My:Time

Пет минути модна медитација. Затоа што MY:TIME е YOUR:TIME и OUR:TIME.

И пет минути за да ви кажам за прекрасната промоција на MICHAEL KORS часовници и накит која MY:TIME ја подготвуваат за оваа сабота (17.09.2016) во SKOPJE MARRIOTT HOTEL.

Знаете кој е најдобриот дел? Од неа можете да бидете дел и вие!

Доделуваме две специјални покани за вас + пријател(ка) за несекојдневна и посебна вечер во најубавиот хотел во Скопје, целосно посветена на совршените MICHAEL KORS модни додатоци.

Сè што треба да направите е да оставите коментар на крајот на овој пост и ние ќе селектираме двајца добитници по случаен избор кои ќе бидат објавени овде во сабота во 12:00 часот.

А во меѓувреме, разгледајте ги преубавите MICHAEL KORS парчиња од овој пост на следните линкови:

MICHAEL KORS SLIM RUNWAY ЧАСОВНИК
MICHAEL KORS SLIM RUNWAY ЧАСОВНИК
MICHAEL KORS АЛКА
MICHAEL KORS АЛКА
MICHAEL KORS ОБЕТКИ

***

Поканите за промоцијата на MICHAEL KORS часовници и накит одат кај:

Марија Јанеска
Дилек
Јелена Никодиноска

Девојки, ве чекаме вечер во 20:30 во Skopje Marriott Hotel. Една покана важи за двајца. Се гледаме!

After Two Five x Michael Kors x My:Time

After Two Five x Michael Kors x My:Time

After Two Five x Michael Kors x My:Time

ЛОКАЦИЈА: SKOPJE MARRIOTT HOTEL | ФОТОГРАФИЈА: АНДРЕЈ МИЦАЈКОВ